Netwerken

BusinessClub s.v. Grol: Trefpunt voor ondernemers

Elke ondernemer zal zich de vraag stellen of het loont om donateur te worden van een Businessclub. Wat ons betreft een terechte vraag, die bij de BusinessClub s.v. Grol echter absoluut met "ja" kan worden beantwoord. Hieronder leest u waarom.

Netwerken

De s.v. Grol is uitgegroeid tot het kloppende, sociale hart van Groenlo. Inmiddels heeft de club meer dan 1250 leden en dit ledenaantal zal de komende jaren blijven doorgroeien. De s.v. Grol is een ambitieuze vereniging, waarbij prestaties en sfeer hand in hand gaan. Aan de jeugdopleiding wordt veel aandacht besteed. Een ambitieuze voetbalvereniging met zo?n grote achterban verdient de ondersteuning van een BusinessClub. Derhalve is deze BusinessClub s.v. Grol opgericht op 18 november 2011.

De BusinessClub s.v. Grol biedt u als ondernemer de gelegenheid om nieuwe kennis(sen) op te doen in een ongedwongen sfeer. Niets is zo stimulerend als een ontmoeting met een collega-ondernemer, die voor dezelfde vragen en beslissingen staat als u. Elk seizoen organiseert de BusinessClub s.v. Grol een aantal gezamenlijke activiteiten, waarbij u de basis kunt leggen voor vruchtbare en hopelijk blijvende contacten. Ondernemen is een kwestie van gunnen, kunnen en kennen.